verminderd lidgeld vanaf 11 december

Traditioneel geldt vanaf 1 januari verminderd lidgeld (30 euro) voor spelers die na die datum inschrijven.

Gelet dit gegeven blijkbaar niet bij iedereen gekend is (of was zoals bv bij Deportivo, men dacht dat verminderd tarief vanaf de terugronde van toepassing is omdat zij zelf geen bekerwedstrijd meer hebben op 18 december enz..) staan we dit jaar toe dat extra spelers al vanaf 11 december mogen aansluiten tegen gereduceerd tarief (omdat dit seizoen uitzonderlijk op 11 december de terugronde al start). Let wel: dit geldt enkel voor de competitie en dus niet voor de bekermatch van 18 december.

We zullen hierover bij aanvang volgend seizoen duidelijk communiceren (rekening houdende met beker én competitie) zodanig alle ploegen het weten & mogelijk zal de traditie van "vanaf 1 januari" dan ook veranderd worden in een formele regel "vanaf de terugronde voor de competitie" met ook "de nodige aandacht voor een oplossing voor de bekerwedstrijden".

Bv : "een nieuwe speler heeft recht op de betaling van verminderd lidgeld vanaf het begin van de terugronde van de reguliere competitie, INDIEN de ploeg waarbij hij zich inschrijft beide voorrondewedstrijden van de bekercompetitie al heeft afgewerkt; indien de ploeg in kwestie nog zijn 2e voorrondewedstrijd moet spelen en toch een nieuwe speler wil inschrijven aan verminderd inschrijvingsgeld, dan is deze NIET speelgerechtigd in de nog te spelen 2e voorrondewedstrijd van de beker".

Hopelijk gaat het zo voor iedereen duidelijk zijn & voor alle "duidelijkheid": "testspelers" in het algemeen en dus ook "spelers die 2,73 euro willen betalen per match, te beginnen met 1 wedstrijd", "2 of meer spelers die hun onderlinge matchen willen afwisselen en dus denken dat er maar 1 keer "combo-lidgeld" moet betaald worden" of spelers die "zelf een voorstel doen welk lidgeld zij nog willen betalen bij aansluiting op later tijdstip", spelers die "zonder lidgeld te betalen meedoen want het is maar voor 1 of 2 keer", "spelers die (groeps)korting vragen", "spelers die eerst een match willen spelen en dan beslissen", ..enz... Het is ALLEMAAL NIET toegelaten... Het lidgeld is voor IEDEREEN hetzelfde:  60 euro op voorhand te betalen via overschrijving en gereduceerd tarief (30 euro - ook via overschrijving) vanaf 1 januari  (nu dus veranderd naar 11 december - begin heenronde - voor de competitiewedstrijden).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door Webnode