EERSTE PRIJZEN UITGEDEELD

EERSTE PRIJZEN UITGEDEELD (04-04-2017)
Beste Minivoetballers,
 
Afgelopen vrijdag zijn de finales van de beker en minibeker afgewerkt en zijn dus ook de eerste bekers gewonnen.
 
In de minibeker was het een strijd tot de laatste minuut tussen Baco Juniors en MXM. Baco Juniors kwam het best uit de startblokken en leidde comfortabel bij de rust. Maar MXM was niet van plan zich zo maar gewonnen te geven en knokte terug in een zinderende tweede helft. Na twee keer 25 minuten stond er een 4-4 gelijkspel op het scorebord en moesten penalties een beslissing brengen. Hierin toonde MXM net iets meer koelbloedigheid. Ze wonnen de reeks met 3-1 en dus ook de wedstrijd en minibeker. 
 
De finale van de beker was ook een zeer spannende wedstrijd met kansen aan beide kanten. Een 0-1 voorsprong voor Everton bij de rust werd vlak na rust door hoge druk van Barcelona ongedaan gemaakt: 1-1 met nog dik 20 minuten te spelen. Alles kon dus van voor af aan weer beginnen. De tweede helft ging nog goed over en weer, maar uiteindelijk kon Everton nog een aantal keer scoren en de uiteindelijke eindstand op 1-4 brengen. Het werd dus geen 2e bekerwinst op rij voor Barcelona, maar wel een eerste beker voor Everton.
 
Proficiat aan MXM en Everton met hun overwinningen, alsook aan Baco Juniors en Barcelona voor hun inzet om de finales mee tot de spannende wedstrijden te maken die ze waren.
 
Sportieve groeten
Bestuur - Minivoetbal Groenendaal