Competitie start toch weer met 11!

*** Competitie start toch weer met 11! ***

(23-08-2017)

Beste Minivoetballers,

In onze infomail stond nog het heuglijke nieuws dat we het vertrek van Groene Paling hadden kunnen opvangen, maar dit bericht gaan we moeten herzien. De nieuwe ploeg die zich had aangemeld kon niet genoeg spelers bij elkaar krijgen en heeft toch nog afgehaakt.Hierdoor zal, indien er zich niet nog last-minute een nieuwe ploeg gevonden wordt, de competitie van start gaan met 11 in plaats van 12 ploegen.

De gevolgen voor de competitie en de beker zijn als volgt:

  • Competitie: Elke ploeg zal een weekje vrij hebben in heen- en terugronde. In het klassement en de fair-play stand zal dit zichtbaar zijn door een niet gelijk aantal gespeelde wedstrijden. Maar dit zal zich uiteindelijk terug gelijktrekken halverwege en op het einde van het seizoen.
  • Beker: De 4 groepen blijven behouden, met dat verschil dat GROEP D zal bestaan uit 2 ploegen die in een dubbele confrontatie zullen uitmaken wie 1 en 2 wordt in de groep.

Ten slotte willen wij nog wel een oproep doen: Moesten jullie nog een ploeg weten die op zoek is naar speelminuten en die er niets mee inzit om dat "vriendschappelijk-competitief" te doen, laat het ons gerust weten en dan proberen wij hen zonder al te veel overlast in te passen in de competitie en de beker.

Sportieve groeten

Bestuur - Minivoetbal Groenendaal