Atletico verdwijnt

Competitie gaat verder met 11!

Beste Minivoetballers,

Velen onder jullie hebben het afgelopen vrijdag al gemerkt en sommigen zijn ook al komen praten over het nieuws, maar bij deze willen we het ook even officieel maken: Atletico zal dit seizoen geen deel uitmaken van onze competitie.

Het afzeggen van Atletico heeft ons nogal laattijdig bereikt waardoor we niet in staat waren om nog een nieuwe ploeg te vinden voor het begin van de competitie afgelopen vrijdag. De gevolgen voor de competitie en de beker zijn als volgt:

  • Competitie: De wedstrijden van Atletico worden geschrapt uit de kalender. Dit maakt dat elke ploeg dus een weekje vrij zal hebben in heen- en terugronde. In het klassement en de fair-play stand zal dit zichtbaar zijn door een niet gelijk aantal gespeelde wedstrijden voor de overige 11 ploegen. Maar dit zal zich uiteindelijk terug gelijktrekken halverwege en op het einde van het seizoen.
  • Beker: De 4 groepen blijven behouden, met dat verschil dat GROEP D zal bestaan uit 2 ploegen die in een dubbele confrontatie zullen uitmaken wie 1 en 2 wordt in de groep en dus zo doorstoten naar respectievelijk Beker en Minibeker

Ten slotte willen wij nog wel een oproep doen: Moesten jullie nog een ploeg weten die op zoek is naar speelminuten en die er niets mee inzit om dat "vriendschappelijk-competitief" te doen, laat het ons gerust weten en dan proberen wij hen zonder al te veel overlast in te passen in de competitie en de beker.

Sportieve groeten

Bestuur - Minivoetbal Groenendaal